El doctor Juan Pedro Mazón Esteve participa en Expodental 2018

En l’edició d’Expodental 2018, que s’ha celebrat els dies 15 i 17 de març a la fira de Madrid Ifema, ha participat el Doctor Juan Pedro Mazón, de Cliniksalud Odontòlegs d’Algemesí i implantòleg per la Universitat Europea de València.

Durant la fira Expodental, ha sigut ponent en l’aula interactiva i Speakers Corner de Ziacom, com a especialista en implantologia i cirurgia oral. Esta ha sigut una oportunitat per als assistents, ja que han pogut conèixer les tècniques més actuals, mitjançant una xarrada d’implants i càrregues immediates.

Per altra banda, dins del marc d’activitats del màster de «Implantología Oral Avanza» de la Universitat Europea de València, el doctor Juan Pedro Mazón, també va dirigir una sessió pràctica, presentant el dossier dels implants Ziacom. Seguint així amb l’estratègia d’ampliar la seua participació en l’àmbit científic i universitari.

A més, va detallar els avantatges que ofereix aquesta gamma de productes, per a una millora l’àmbit de l’implantologia a l’hora del disseny dels implants. Així mateix, Juan Pedro Mazón continuarà col·laborant amb diverses pràctiques preclíniques durant tot l’any.