Més de 20 anys cuidant de la salut dental a La Ribera

Corria l’any 1997 quan els doctors Juan Pedro Mazon i Sara Nuria Saavedra inauguraven a Algemesí CliniKsalud Odontólogos, un espai on s’oferien totes les especialitats odontològiques en un mateix lloc. Vint-i-dos anys després, el projecte es consolida amb l’obertura d’una nova clínica al carrer del Mercat (Plaça de Sant Pere) de Sueca.

Durant estes més de dos decades, els Drs. Mazón i Saavedra van aconseguir refrendar la seua marca amb una segona clínica, esta volta al poble de Sollana.

Ara, en tots tres consultoris dentals, CliniKsalud Odontólogos ofereix tecnología d’avantguarda amb àmplies instal·lacions, garantint als seus pacients tractaments de qualitat.

La nova clinica de Sueca – que encara que ja es troba en marxa des de fa unes seetmanes s’inaugurá oficialment el 13 de setembre a les 6 de la vesprada – està equipada amb l’última tecnologia adaptada a l’odontologia.

Destaca la possibilitat de poder-se realitzar TAC dental, un métode de diagnòstic per imatges en 3D que fa us de rajos X de molt baixa intensitat amb el quals s’aconsegueix estudiar tots els teixits del pacient amb tecnologia tridimensonal a la mateixa clínica, sense cap desplaçament.

A banda, a ClinikSalud Odontólogos tenen els serveis d’odontologia general; ortodòncia invisible, convencional i autolligada;implantologia avan`çada; odontopediatria; estètica dental; pròtesi sobre implants; pròtesi convencional i periodòncia.